Майката на Ивен и Християн ги извежда зад граница без негово знание

Баща търси изчезналите си деца. Емил Милев не е виждал близнаците си повече от две години. Ивен и Християн са на 8 години и са обявени за издирване от Интерпол, след като майка

По темата

им ги извежда зад граница без знанието на Емил. Наши екипи тръгнаха по следите на тази заплетена история, в която са замесени и съмнения за намесата на секта. 

Преди години Емил се развежда с майката на децата си. По думите му, по нейно настояване. Родителските права са присъдени на нея, но той има право да ги вижда и взима при себе си. Това обаче така и не се случва.

След изчезването на децата семейството на Емил сезира всички институции. Знае се само , че майката и децата последно са пътували за Барселона. Тя ги извела с пълномощно, което бащата твърди, че е манипулирано.

На адреса на семейството на майката Антоанета в Ямбол няма никой. Съседи потвърдиха, че децата са живели там преди години.

Бащата Емил Милев е завел дело за промяна на родителските права в Районния съд в Ямбол. Следващото заседание е на  24-ти октомри.

Опасенията на семейството са, че в изчезването на децата е замесена секта от Ямбол, в която членува и майката на децата.

Репортери: Василена Гръбчева, Мира Безус, Екатерина Николова