Мъжът обяснил на полицаите, че иска да защити дъщеря си

Нов случай на саморазправа в училище.  31-годишен мъж от село Овча Могила е нахлул в класна стая на училището в селото и пред служител на учебното заведение е нанесъл удари на осмокласник. Момчето е получило лека телесна повреда. 

"Хвана ме и ме удари с юмрук в лицето и аз паднах и той започна да ме рита и да ме настъпва", разказа 14-годишният Иван. Той не можал да се предпази от агресивния баща, учителите също не успели да го спасят от ударите.

По темата

Пред полицаите мъжът обяснил проявената агресия с желанието да защити дъщеря си от нейн съученик, който "я закачал". В неделя вечерта 13-годишната му дъщеря не се прибрала у дома и отишла при приятеля си Иван. Затова той решил да накаже момчето. 

Баща раздаде „правосъдие” със стол в училище в Плевен

След като училищният персонал успял да изведе 31-годишния мъж от сградата, било потърсено и съдействие от полицията. Пристигналите на място униформени задържали мъжа. От полицейското управление обаче са го освободили още снощи, защото няма криминални прояви. Екип на NOVA го потърси, за да чуе и неговата версия за побоя, но се оказа, че той не може да бъде намерен на адреса си. 

Дете в болница след побой в клас

Работата по изясняването на случая продължава. Образувано е бързо производство за хулиганство.