Тя разказа, че вече се е срещала със световни величия в политиката

Пенсионирана математичка се впусна в изборната надпревара. Освен кандидат за президент, Йорданка Колева е и физик, журналист, член- кореспондент към ООН, лечител, поет и композитор. 

По темата

„Сега съм просто пенсионерка и се подготвям да съм добър президент. Дошло е времето да бъде президент, чаках 40 години и вече е крайно време”, сподели тя пред NOVA. 

С псевдонима си, Йоана Рубин, Колева е създала телевизионни предавания за  енергийна медицина. Нейна е и методика за лечение на рак. На основата на квантовата физика разбрала, че химиотерапията и лъчетерапията пречат. Йорданка Колева и е ясновидец. Помагала на хора, без дори да знаят, че са били болни, но не казва цената на услугата.

Срещу нея е имало досъдебно производство, че подвеждала хора с пари - според Йорданка Колева - скалъпено. „Абсолютно никога не съм подвеждала никого”, категорична е тя.

Йорданка Колева разказва, че се е срещала със световни величия в политиката. "Консултирала съм Тони Блеър в Народното събрание, покани ме да отида да живея при него в дома му в Лондон”, похвали се тя. В политиката решила да влезе заради интуицията си.

„Реших, че вместо да седя вкъщи и да чакам, както казваше баба ми, да умра, по-добре да направим нещо добро за България”, обясни тя. Йорданка Колева е убедена, че на балотажа ще се изправи срещу генерал Румен Радев и след това ще го победи. 

За да заслужи мястото си в кандидат-президентската листа Йорданка Колева е отговорила на всички изисквания на Конституцията. Над 40 години е, живяла е последните 5 години в страната и не е поставена под запрещение.

 

ЕКИПЪТ НА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ОЧАКВА ВАШИТЕ СИГНАЛИ ЗА ИЗБОРНИ НАРУШЕНИЯ ТУК