Фронтменът на „Годсмак” е в България за снимките на лентата

Снимките на новия български филм „Бензин“ набират скорост. Към екипа на продукцията, режисирана от Асен Блатечки, се присъедини и Съли Ерна - фронтменът на хевиметъл групата „Годсмак”.

По темата

„Сценарият много ми хареса - истинска, дълбока любовна история, много екшън, бързи коли, хубави жени… Трудно е да откажеш“. Така Съли Ерна обясни в специално интервю за NOVA мотивите си да приеме роля в лентата на Блатечки, който е заклет фен на музиканта.

За да се поддържа напрежението, ролята на Съли в „Бензин“ е обвита в мистерия.

„Филма е като увеселително влакче от емоции и в края се появява моят герой. Зрителят не знае кой е той, защо е там, какво ще стане, но всичко, което мога да кажа е, че свършва там, където, надявам се, следващият филм започва”, каза още Ерна.

Негови песни вероятно ще станат част от саундтрака на филма.

„Обичам музиката и винаги ще я обичам, но вече съм постигнал всичко, за което съм мечтал, в тази сфера. А киното все още е неизследвана територия за мен. Обичам да опитвам нови неща и да откривам такива, на които да се посвещавам”. Така певецът отговори на въпроса дали музиката или киното би избрал за бъдещото си развитие.

Снимките ще приключат през ноември, а на големия екран лентата вероятно ще се появи през пролетта на 2017 г.

Това е третият български филм, който ще стигне до зрителите благодарение на „Лента” - разпространителската компания на Нова Броудкастинг груп.

Цялото интервю със Съли Ерна гледайте ТУК:

Репортер: Нивелина Няголова