26-годишната актриса и 47-годишният Дарън Аронофски нееднократно са били забелязвани заедно

Актрисата и носителка на "Оскар" Дженифър Лорънс има "тайна" връзка с режисьора Дарън Аронофски, който е с 21 години по-възрастен от нея, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА. 

В последно време 26-годишната Лорънс и 47-годишният Аронофски нееднократно са били забелязвани на тайни срещи в Лос Анджелис. Говори се, че актрисата и режисьорът са се сближили през лятото, докато са работили над съвместен проект.

Във все още неозаглавения филм на Дарън Аронофски, освен Дженифър Лорънс, ще участват също Хавиер Бардем и Мишел Пфайфър. 

"Дженифър и Дарън се опитват да "потулят" връзката си и да я опазят от медийния интерес, но истината е, че двамата са запленени един от друг", пише британският таблоид "Сън", позовавайки се на неназован източник от обкръжението им. 

Ако мълвата се потвърди, това ще бъде първата връзка на Дженифър Лорънс след раздялата й с фронтмена на британската група "Колдплей" Крис Мартин. Лорънс и Мартин се разделиха миналата година след продължил едва четири месеца роман.

Преди актрисата имаше връзка с колегата си Никълъс Холт, белязана от раздели и събирания в периода между 2012 и 2014 година. 

Режисьорът Дарън Аронофски беше сгоден за британската актриса Рейчъл Вайс, от която има 10-годишен син Хенри. Продължилата им пет години връзка приключи през 2010 година. След раздялата им Вайс започна да се среща с актьора Даниъл Крейг, за когото се омъжи през 2011 година.