Тя беше организирана в чест на италианския премиер Матео Ренци и съпругата му

Първата дама на САЩ Мишел Обама сияеше в дълга и прилепнала по тялото рокля без ръкави в цвят розово злато на последната си държавна вечеря, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА. 

СНИМКИ ОТ ВЕЧЕРЯТА ВИЖТЕ ТУК

Съпругата на Барак Обама остана вярна на традицията си да избере тоалет на дизайнер от родината на почетните гости. Тя беше облечена в рокля на „Версаче”. Вечерята беше организирана в чест на италианския премиер Матео Ренци и съпругата му Аниезе Ландини.

По темата

Певицата Гуен Стефани, която беше поканена в Белия дом да пее пред височайшите домакини и гости, беше придружена от трите си момчета. Преди държавната вечеря Стефани и синовете ѝ позираха за обща снимка с президентската и премиерската двойки. На снимката певицата, облечена в рокля в черно и бяло и с черни ботуши до коленете, държи на ръце най-малкия си син, 2-годишния Аполо. По-големите ѝ момчета - Кингстън и Зума, са застанали пред майка си и президентската двойка на САЩ. 

Стефани, която по бащина линия е с италианско потекло, пя на Южната морава в Белия дом, докато 500 гости похапваха, вдъхновени от Италия блюда, приготвени от известния кулинар Марио Батали.

Италианският премиер Матео Ренци качи снимки от срещата в официалната си страница във Facebook.