Актрисата и телевизионна водеща разказа за емоциите в риалитито в “Събуди се”

“Готова съм да се върна в Къщата на VIP Brother. Вътре не е тежко. Страхотно е, постоянно се смеехме”, сподели Лара Златарева при гостуването си в “Събуди се” часове след като напусна най-популярното риалити в България.

По темата

“Къщата предизвиква смесено чувство. Много ми липсваха близките ми хора, но вътре водиш някак сигурен живот. Знаеш, че дори гадостите ти се случват в рамките на Къщата, а същевременно не знаеш какво се случва навън и почваш да се чудиш как те възприемат хората”, разказа актрисата и телевизионна водеща.

Лара не пропусна да коментира и разкритията направени от другия напуснал на последните двойни елиминации Съквартирант – Жана Бергендорф. “Ако Жана беше споделила за проблемите си с нас, щяхме да водим нейната битка заедно. Тя водеше самоубийствен живот, а ние живеехме в някакъв неин филм”.

“Kомпанията, която ни се получи с Христо, Ути, Торнев и Ирина мисля, че ще продължи и занапред. Станахме си много близки. В моето съзнание Христо или Ирина печелят VIP Brother”, разкри Лара Златарева.

Какво още сподели Лара за преживяванията си в Къщата, гледайте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте VIP Brother от понеделник до петък от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg