Миглена Ангелова за първи път проявява слабост в Къщата

Съквартирантите ще получат нова седмична мисия във VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA, като задачата им е да се превъплътят в героите от касовата боливудска продукция "Малката булка от Ню ханди". Сценарият на сериала ще бъде приет с много позитивизъм и усмивки, а звездите искрено ще се забавляват. Някои от тях обаче ще останат разочаровани от ролите си и дори ще се заканят да откажат мисията. 

Още от самото начало на шоуто Миглена получи прозвището "Желязната лейди" заради непримиримия си нрав и готовността да отстоява мнението си. Зрителите ще видят как желязната обвивка на Меги се пропуква и тя избухва в плач пред единствената си приятелка в Къщата – Емануела. Миглена ще признае, че е свикнала на критики и нападки, но добротата и любовта я обезоръжават, а след като е почувствала подкрепата на публиката на последните елиминации, тя не знае как да реагира и това я разстройва.

По темата

Вальо Михов определено е най-сърдечният участник във VIP Brother 2016, като почти всички Съквартиранти му гласуват уважение и доверие. Емануела обаче ще стане първата жена в Къщата, която ще му направи остра забележка. Певицата на висок тон ще призове Вальо да не я докосва, а какъв е поводът за това неочаквано избухване? Не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването можете да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg