В съдбовна въртележка попадат приятелите в риалити сериала

Голяма новина предстои в риалити сериала "София – Ден и Нощ", който зрителите могат да гледат от вторник до петък от 22.00 ч. по NOVA. Щастлива вест за бебе в квартирата на Боби радва всички, но кои са родителите? Празничната атмосфера няма да трае дълго. Както се случва често в живота – добрите и лоши новини понякога вървят ръка за ръка и приятелите ще бъдат изправени пред тежка загуба. Един от тях е пострадал в катастрофа и е настанен в болница в критично състояние. Животът му е в опасност и само чудо може да го спаси.

И любовта ще обърне гръб на героите от "София – Ден и Нощ" в следващите епизоди. Има опасност необмислената афера на Дани и Зара да излезе наяве, което може да провокира неприятни последствия.

Отношенията между Марио и Джулия също са в критичната си точка. Ревността и непризнатите чувства помежду им нажежават обстановката до краен предел. За да отпусне напрежението, Марио се впуска в опасна връзка с красива стюардеса. Грешка, която ще му струва неочаквано скъпо и ще преобърне живота му.

Гледайте "София – Ден и Нощ" – от вторник до петък от 22.00 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.