"Г-н Природно бедствие” с безценни съвети за арт хората първо във Vbox7.com

Тандемът Лили и Велко отиват на международен фестивал на изкуствата в Берлин. След участието на Велко в дисциплината „височина на боклук“ и демонстрацията на завидните му умения в свиренето на гайда, тази седмица новият съквартирант допринася за перспективата в картината на Лили. Каква е скритата техника, която използват, ще откриете в новия епизод на апартамент “Апартамент 404” във Vbox7.com.

Сценаристите от 7Talents разкриват пред Антон възможност да премине трета база в отношенията си с Лили. За преломния момент го подготвя "г-н Природно бедствие" в лицето на Велко, който му дава два изключителни съвети за хората на изкуството. Какви са те и ще успее ли мечтателят да спечели сърцето на Лили, гледайте първо във Vbox7.com.

Как Антон помага на Лили да пресъздаде запленяващата гледка към Витоша от прозореца на “Апартамент 404”  и по какъв начин Велко се намесва в творчески процес? Какъв план измислят братовчедите Велко и Стоян за печелене на пари? Не пропускайте да откриете отговорите в новия епизод на най-новия уеб комедиен сериал “Апартамент 404”. В петък феновете на сериала ще могат да проследят в специално видео разсъжденията на своите любимци върху смешната страна на живота.

“Апартамент 404”  всеки  вторник и петък във Vbox7.com

Абонирай се за “Апартамент 404” във Vbox7.com

Следи новини за “Апартамент 404” във Facebook