Пламнало е помещение на модната марка „Агресия”

Умишлен палеж в центъра на София. Тази нощ пламна магазин на фирма „Агресия”. Това е пореден удар за модната марка, след като собственикът на фирмата Александър Антов беше разстрелян в началото на годината.  

По темата

В 5:30 часа тази сутрин неизвестен мъж минава покрай магазина на „Агресия”, чупи витрината и хвърля вътре запалителна течност. Огънят пламва, но е загасен за няколко минути от двата пожарни автомобила. Свидетели на инцидента няма. 

СНИМКИ НА ОПОЖАРЕНИЯ МАГАЗИН ВИЖТЕ ТУК

Щетите са малки. Пламъците са опушили стените на помещението, но не са засегнали обзавеждането. От фирма „Агресия” отказаха коментар.

Версиите за палежа са много, единственото, което е сигурно е, че е умишлен.

Наследницата на модната марка Мая Антова избра да коментира палежа в социалните медии. Според поста ѝ, съдбата им пращала изпитания, за да провери колко са силни. Антова пише още, че след смъртта на баща ѝ, тази година се е превърнала в година на трудности и изпитания.

Баща ѝ Александър Антов беше убит в началото на януари тази година. Тялото му беше открито с няколко куршума само на 500 метра от дома му. Убиецът все още не е разкрит. Няма информация и дали има заподозрян. Извършителят на палежа също е неизвестен.