Хората, които дойдат, ще останат доволни, заяви Кубрат Пулев

„Парите не са важни в случая, направих необходимото, за да се случи този мач в България. Лично водих преговори, за да има билети за по 20-30 лева”, заяви в ефира на NOVА Кубрат Пулев преди мача срещу бившия световен шампион по бокс в тежка категория Самюел Питър.

По темата

„Не става въпрос за милиони, но цялото шоу е за милиони. Но по-важно е този мач, че се осъществява в Българи, хората, които дойдат да гледат, ще останат доволни”, допълни Кобрата.  

По думите му в момента той е в приятно настроение.

„Пред българска публика е много приятно, вкъщи си е вкъщи”, заяви Пулев.

Попитан какво очаква от мача, Пулев обясни, че боксът е спорт, в който винаги има драма и нищо не се знае до последната минута.

„Имало е мачове, в които човекът побеждава в 12 рунда, но в последните 10 секунди получава удар, който го нокаутира и губи мача. Нищо не се знае, това е бокс”, коментира Пулев.

За съперника си припомни, че е бивш световен шампион и човек с много опит на професионалния ринг.

Преди мача според Пулев основно е психическото натоварване.

„Да си настроиш мислите, да настроиш подсъзнанието си, така че да бъде супер балансирано за самия мач, е много трудно”, заяви Пулев.

Той отново каза, че се надява на реванш от Кличко.

„За да покажа, че тогава ме победи, но не смятам, че е по-добър от мен. Напълно възможен е такъв мач”, заяви Пулев.

Цялото интервю гледайте във видеото

Не пропускайте "Нощта на шампионите" и двубоя между Кубрат Пулев и Самюел Питър в HD качество в момента на живо в ефира на DIEMA SPORT и на платформата GONG PLAY.