Гледайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

В риалити сериала "София – Ден и Нощ" по NOVA Джулия се държи дистанцирано към Марио, въпреки че имаха интимни отношения. След случилото се тя се опитва отново да намери път към сестра си, но и за двете това ще е изпитание. 

Междувременно Теди разказва на съквартирантите за изневерите на Найден, но никой не вярва, че той е способен да я излъже. Теди отказва да чуе обясненията на Найден, докато в бара не се появява човек, който я убеждава, че трябва да даде на Найден шанс поне да каже какво се е случило.

В клюкарско списание попада "любовното" селфи, което Коки успява да си направи с Прея, докато тя спи. Впоследствие параци преследват Прея в хостела и я разпитват за новия й приятел. Как ще реагира тя, когато разбере от жълтите вестници за "връзката" си с Коки?

Не пропускайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.  

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.