На 17 януари първата дама на САЩ навърши 53 години

На 17 януари Мишел Обама навърши 53 години. Тя бе определена като една от най-невероятните първи дами на САЩ и това, че напуска Белия дом е лоша новина за мнозина.

По случай празника й Барак Обама я поздрави в Twitter: „За момичето, което прие роля, която не търсеше и се превъплъти в нея истински. Честит рожден ден, Мишел! Обичам те!”

Сайтът Boredpanda също реши да поздрави Мишел Обама, като събра 15 от най-вълнуващите снимки на двамата съпрузи, които могат да подкосят краката ви. В тях всеки може да открие една очарователна любовна история.

УБЕДЕТЕ СА САМИ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Откраднати целувки, топли прегръдки, нежно докосване и смешни физиономии са ежедневното поведение на Мишел и Барак. Първо двамата са били най-добри приятели. Тяхната привързаност един към друг е невероятно затрогваща и е пример за любов, която оцелява вече 27 години със своите падения и възходи.

Мишел беше неотлъчно до съпруга си. Тя често посещаваше други страни, за да помага на децата, които живеят в бедност. Сред всичко това успяваше да намери време и за двете си красиви дъщери. Затова мнозина биха я нарекли супер жена!