Кои са героите в комедийната поредица, разкри Василена Гръбчева за “Събуди се”

Новият български сериал на NOVA "Ние, нашите и вашите" е поредната изненада за зрителите тази пролет. Романтичната комедия ще направи своята премиера в българския ефир на 8 март от 21.00 ч. Броени дни преди дебютът на поредицата Василена Гръбчева и екип на “Събуди се” посетиха снимачната площадка на продукцията.

По темата

Историята на "Ние, нашите и вашите" ще събере две съвършено различни семейства в една истински забавна история за втория шанс. Двама влюбени на средна възраст, пет деца и тъща под един покрив ще бъдат новосъздаденото семейство Иванови. Лили е първата любов на Христо, а Христо – нейната първата любов. Между първата им целувка и сватбата им са минали повече от 20 години, през които двамата имат по един брак зад гърба си и общо пет деца – две дъщери за Лили и трима синове за Христо.

В главните роли зрителите ще видят Елена Петрова и Кирил Ефремов, а сред актьорския състав се открояват имена като Стефка Янорова и Красимир Ранков.

"Ние, нашите и вашите" е драма с комедия или комедия с драма. Много зависи накъде актьорите ще насочат историята. Може да има повече драма, а може да има повече комедия”, разкри с усмивка продуцентът на поредицата Димитър Гочев. Продукцията е адаптация на един много успешен испански сериал “Los Serranos”, чиято история вече успешно е екранизирана в Италия, Сърбия и Хърватска, но всяка страна намира своите адаптация и облик на сюжета, отбелязва Гочев.

“Засега ми е лесно да се превъплътя в съпруга на Кирил Ефремов. По женски му подсказвам какво би ми харесало и той се опитва да отговори на очакванията ми. Много съм щастлива, че децата супер бързо ме възприеха като тяхна екранна майка, както и него като техен баща. Много бързо влязохме в контакт. Разказват ми всичко – за училищни проблеми и кой има или няма гадже”. Това разказа актрисата Елена Петрова, която изпълнява ролята на Лили.

“Тя наистина се държи като майка. Ние сме си ние. Държим се съвсем естествено и сме като едно семейство”, разкри Радина Боршош, която ще влезе в ролята на дъщшерята на Лили – Деси. След като изгря в българската кино продукция "Маймуна",  сега младата актриса ще направи своя дебют на малкия екран.

Кои са останалите членове на телевизионното семейство в новия български сериал, вижте във видеото от “Събуди се”.

Не пропускайте старта на първата българска романтичната комедия "Ние, нашите и вашите" на 8 март в 21.00 ч. по NOVA.

Актуалните новини ще откриете в уебсайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.