Полицията продължава да издирва моториста

Шофьор реши да накаже моторист и сам катастрофира. Тежката катастрофа е станала в сряда на път, минаващ край американския град Санта Кларита, щата Калифорния. Бруталните кадри бяха публикувани в социалните мрежи от мъж, станал случайно свидетел на инцидента.

Какви са скритите опасности по пътя към морето? (ВИДЕО)

Във видеото се вижда как мотористът рита движещия се вдясно от него автомобил. Шофьорът на колата решава да му даде урок и завива рязко към него. В следващия момент обаче той губи контрол на колата, тя се завърта, удря се в мантинелата, а след това и в пикап, който се обръща по таван по средата на пътя. 

Масови арести в ДАИ заради продажба на шофьорски книжки

Шофьорът на пикапа е откаран в болница с множество наранявания, a полицията продължава да издирва моториста, който въпреки че е видял какво се случило, не е спрял и е продължил да се движи по пътя, съобщава ABC NEWS.  

Кадрите, които се появиха от инцидента, са заснети от 47-годишния Крис Трейбър, който по това време пътувал към работното си място.

Мъж съди Община Варна заради инцидент на пътя (ВИДЕО)

Трейбър разказал, че мотористът първоначално се намирал от дясната страна на колата и първоначално я ударил с левия си крак. Едва след това той се преместил от другата страна на автомобила и я ударил и с десния си крак. След катастрофата Трейбър се обадил на спешния телефон 911 и стоял на мястото на инцидента, докато пристигнат парамедиците.

Редактор: Мариана Конова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.