Дъщерята на Орхан Мурад предизвика бурни реакции в социалните мрежи

Един музикален видеоклип предизвика бурни реакции у нас през изминалата седмица. Клип със средни пръсти и полуголо тяло на... 14-годишно момиче, което се оказа дъщерята на изпълнителя Орхан Мурад. 

"Имах възможност да откажа, но исках да видя щурото и лудото Сузи. И се получи много добре", разказа за "Здравей, България" Сузанита. 

ВИЖТЕ СНИМКИ НА МЛАДАТА ИЗПЪЛНИТЕЛКА

Попитана за това, че показва среден пръст в клипа, тя коментира: "Не виждам нищо лошо в това. Все пак става въпрос за Рогатия". 

"Текстът за песента е мой. Един ден стоях вкъщи сама, беше ми скучно и го написах", разказа ученичката. Тя беше категорична, че не обича да чете книги.

"Приемете, че това е шоубизнес. В момента тя е провокативна, за да наложи името си. Иска ми се повече да се осланя на моя музикален капацитет. Обвинявам цялата система за това положение на нещата в България. Десетки стойностни неща съм направил, на които обаче медиите не са обърнали внимание", заяви баща й Орхан Мурад. 

"Събрали са се едни млади хора, направили са си клип. Може би това е начинът да станеш известен в България", допълни той. 

Гледайте скандалната песен във видеото по-долу.

Репортер: Цеца Алексова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.