Според Арман Бабикян кадърът, разбунил духовете в обществото, няма да срине имиджа на президента

Ние в България сме гледали толкова политическо порно, че едни боси краченца не са нищо. Това няма да разруши имиджа на президента”. Така PR експертът Арман Бабикян коментира снимката на Десислава и Румен Радеви, на която държавният глава е бос и по потник.

По темата

Фотосът беше качен в мрежата от едно от децата, поканени от първата дама на гости в резиденция „Бояна”. Радева била трогната от личната история на момчето и момичето, които живеят при изключително лоши условия и сами се грижат за болните си родители.

Това не е благотворителност. Отново се лови риба и се дава на гладните, вместо да се научат гладните сами да си я ловят. Можеше просто да се отделят пари за стипендии на двете деца”, заяви PR специалистът Ива Екимова.

Нейното мнение сподели и Бабикян, като заяви, че не е било редно децата „да се водят като Алиса в Страната на чудесата”. Вместо това трябвало президентската двойка да бъде изпратена в родния дом на гостите си.

Екимова определи неформалната снимка от двора на резиденцията като „отчайваща неподготвеност”.

Очаквахме да видим градация и първото семейство да покаже, че се допитва до своя екип и има официален фотограф”, коментира още Екимова.

Целия разговор по темата гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.