Кой е мъжът до чаровната актриса от "Откраднат живот"?

Звездата от сериала „Откраднат живот” по NOVA има връзка с волейболния национал Теодор Салпаров. Това стана ясно от техни общи снимки в социалната мрежа Instagram. Самата актриса също потвърди новината.

СНИМКИ НА ДВАМАТА ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА

Като коментар на снимка на двамата, на която са в гръб и на която се виждат татуировките им, Ралица написа: „Срещнали са се. познали са се.... събрали са се. заедно са... явно ще подскачат заедно и всички ние с тях....”

 

🌊🍉#TattooMates#SoulMates

A post shared by Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) on

Ралица Паскалева днес има рожден ден. Тя е родена на 20 септември 1989 г. в Русе. Учи в НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. Още преди да завърши Академията през 2012 г. започва да снима в български и чуждестранни продукции.

През 2014 година излиза филмът "In The Name of The King 3", където Ралица изиграва главната женска роля - принцеса Арабела и си партнира с холивудската звезда Доминик Пърсел. Следват филми с Ейдриан Пол, Джон Рийс Дейвис, Джош Кели и др. Снима се и в редица български сериали, сред които „Откраднат живот”, където всички я познават като д-р Галя Стилянова.

 

С любимите хора #happiness 😊❤️😜

A post shared by Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) on

Теодор Салпаров играе на поста либеро като е титуляр в националния отбор по волейбол на България. Той е родом от Габрово. На 14 години се мести в София и първоначално иска да тренира футбол. Майка му, която е бивша волейболистка, го убеждава да се захване с любимия и спорт. Започва кариерата си в ЦСКА, но заради по-ниския си ръст няма особени перспективи на поста нападател. Старши треньора на мъжете Александър Попов решава да го направи либеро и му предлага договор. Викнат е в младежкия национален отбор и печели индивидуални награди.

Той има син Георги от журналистката и волейболистка Бойка Делиева, с която са разведени след 10-годишен брак.

 

С любимите хора. #happiness 😊❤️😜

A post shared by Teodor Yovchev Salparov (@salparov) on

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.