На церемонията присъства целият политически елит

За трети път лидерът на "Атака" Волен Сидеров се ожени. Той и дългогодишната му приятелка Деница Гаджева си казаха заветното "да"  в столичния храм-паметника "Св. Св. Кирил и Методий".

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Веднага след церемонията двамата влюбени се снимаха с гостите си пред църквата. А лидерът на „Атака” даде кратко интервю за медиите.

„Ще сдобря политическите опоненти, защото сватбата е ден за радост. Днес смятам да бъде денят за оправяне на отношенията в коалицията”, заяви Сидеров. 

След тази церемония младоженците се подписаха и в гражданското. 

Сидеров и Гаджева са заедно от 2011 г., когато тя е млада депутатка от “Атака”. През 2015 г. се роди синът им Волен-младши и още тогава щастливият баща обяви, че ще се ожени за Гаджева. Малкият е и главният шафер на сватбата. Той е облечен в черен смокинг като баща си.

Булката е облечена в дантелена бяла рокля, а шаферките й – в сини рокли.

Васил Найденов, Силвия Кацарова и Тони Димитрова, както и още редица известни български изпълнители, забавляват гостите на сватбата им.

Сред поканените на церемонията е и премиерът Бойко Борисов, всички министри от кабинета, лидерите на парламентарните групи, депутати и журналисти.

Интересна бе сватбената покана, която двойката разпрати. Тя бе под формата на вестник. В шеговитата уводна статия на лимитираното печатно издание се споменава и съпредседателят на патриотите и вицепремиер Валери Симеонов - че в този ден забраната му за шума пада. Стихове за любовта и други жанрове също намериха място в поканата за събитието.

Празникът на Волен и Деница продължава в емблематично заведение в центъра на София. 

В интервю за „Събуди се” в събота Деница Гаджева разказа, че сватбата е един от най-вълнуващите моменти в живота й. Предложението за брак било изключително романтично. Лидерът на „Атака” наел файтон в Созопол и в присъствието на сина им предложил на Деница.

„За романтичната страна на Волен Сидеров много хора знаят, но малко говорят. Познава всичките наши писатели, като млад поет се е движил в тези среди, те са романтични”, допълва тя. 

Деница издаде, че сватбата е организирана за един месец и малко, но въпреки това ще има много изненади за гостите.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.