Предпочитаното време от кръшкачите е следобедът в работно време

В стремежа си да не бъдат заловени, кръшкачите не пестят сили и средства. Резултатите от ново проучване показват, че най-популярното място за изневяра е хотелската стая, пише в. "Дейли експрес".

Хелоуин подтиква жените към изневяра

Допитването, осъществено от канадски сайт за извънбрачни запознанства, показва, че според 80% от кръшкачите най-сигурното място за среща с любовника или любовницата е хотелът.

На второ място, посочен от 67% от анкетираните, е автомобилът.

Хората изневеряват по-често след раждането на първото дете

Третото предпочитано място за извънбрачни забежки може да изненада мнозина. 66% използват собствения си дом и в много случаи леглото, което делят с половинките си, за да им слагат рога.

Жените "догонват" мъжете по изневери

Сред предпочитаните места за изневяра са също домът на любовника или любовницата, паркът, офисът/службата, къща край езеро, палатка, самолет.

Гласът може да издаде изневеряващия

Проучването разкрива също, че предпочитаното от кръшкачите време за отдаване на извънбрачни страсти, посочено от над една трета от анкетираните, е следобедът в работно време. "Изнизването" от офиса се оказва допълнителна тръпка за прелюбодейците, като същевременно не отнема от времето, което прекарват със семейството си.

Спортът - най-популярното алиби на кръшкачите

Около 30% от хората, които слагат рога на половинките си, предпочитат вечерните забежки.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.