Това показват резултатите от ново проучване, направено във Великобритания

Ако подозирате половинките си в изневяра и търсите издайнически признаци, наблюдавайте ги през нощта, пишат в. "Дейли стар" и БТА, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания. 

Допитването сред 400 потребители на сайт за извънбрачни запознанства разкрива, че нощното поведение на кръшкачите обикновено се променя. В какво се изразява тази промяна?

Ако половинката Ви внезапно започне да демонстрира необичайна любвеобвилност, имате повод за опасения - 57% от прелюбодейците признават, че засвидетелстват по-голяма привързаност към партньорите, на които слагат рога. 

Кои са най-популярните места за изневяра?

Безсънните нощи също се превръщат в обичайно явление - 52% от кръшкачите споделят, че когато в живота им се появи трето лице, им е трудно да спят, стават няколко пъти през нощта или се будят по-рано от обикновено. Причината за това е чувството за вина, което най-често се проявява през първия месец след началото на извънбрачната връзка. 

Петнадесет процента от прелюбодейците казват, че се будят по-рано, но не заради вина, а за да могат да пишат любовни послания на тайната си "тръпка", докато законната им половинка все още спи. 

От друга страна 28% от хората, които изневеряват, споделят, че сънят им се подобрява, тъй като вече не се чувстват лишени от интимност. 

ОЩЕ СТАТИИ ПО ТЕМАТА: 

Хелоуин подтиква жените към изневяра

Хората изневеряват по-често след раждането на първото дете

Жените "догонват" мъжете по изневери

Гласът може да издаде изневеряващия

Спортът - най-популярното алиби на кръшкачите

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.