Изгряващата звезда на българското кино и театър разказа как е открила актьорството като призвание в “Събуди се”

“Трябва да тръгваш с чисто сърце и подбуди към това, което правиш”, разкри младата актриса Радина Боршош в “Събуди се”.

Сравняват Радина с младата Невена Коканова. Тя е от новите надежди на българското кино и театър. Започва да се занимава с актьорство под менторството на Малин Кръстев, а в момента в втори курс в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Зрителите я познават от силните ѝ роли комедийния сериал на NOVA “Ние, нашите и вашите” и от драмата “Маймуна”, която беше разпространена в родните кина от “Лента”. През февруари следващата година ще я видят в най-новия български филм, който се реализира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп – “Привличане”.

“Привличане” разказва много от нещата от нашия живот. Това, което ни се случва, което ни заобикаля – за интригите, лъжите, нещастието, щастието и тъгата. Всички онези цветни истории от нашия живот са взети и пренесени във филма. Смятам, че сме направили един много добър филм”, разказва Радина.

Освен нея, в главните роли на новата българска лента зрителите ще видят Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Владо Пенев и Башар Рахал. Продуценти на лентата са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов. "Привличане" е седмият български филм, който се реализира с подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и ще се разпространява в киносалоните от “Лента” от 23 февруари 2018 г.

Как Радина Боршош е открила актьорското си призвание и какво още разказа за своя живот, гледайте в интервюто на стажант репортерът Драгомир Танев за “Събуди се”.