Вокалистката на The Cranberries почина внезапно на 46 години

Полицията съобщи, че смъртта на вокалистката на групата The Cranberries Долорес О'Риърдън не е подозрителна, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

СНИМКИ НА ДОЛОРЕС ВИЖТЕ ТУК

О'Риърдън почина внезапно на 46 години в Лондон. Тя бе намерена мъртва в лондонски хотел. Полицията в Лондон обяви, че няма данни за насилие по тялото на Долорес. Униформените оповестиха, че смъртта ѝ е необяснима, но че нищо подозрително не е открито. 

Почина вокалистката на The Cranberries Долорес О'Риърдън (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ирландската певица бе в Лондон, за да запише кавър на хита "Zombie" на The Cranberries заедно с лосанджелиската рок банда Bad Wolves, поясни пресаташето на групата Линдзи Холмс, цитирана от "Асошиейтед прес".

Дан Уейт от звукозаписната компания "Илевън севън" поясни, че Долорес О'Риърдън му оставила вокално послание, в което заявява, че очаква с нетърпение предстоящите записи.

"От посланието се вижда, че тя е изпълнена с живот, шегува се и е развълнувана, че ще се срещне с мен и съпругата ми тази седмица", каза Уейт, цитирана от Дарик.

Междувременно стана ясно, че продажбите на нейните соло албуми и дисковете, които е записала с The Cranberries, рязко са се увеличили след смъртта ѝ, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.


Продажбите на най-новия диск "Something Else" на The Cranberries са нараснали с над 900 процента, а тези на излезлия през 2007 г. дебютен соло албум "Are You Listening?" на ДолоресО'Риърдън - с над 145 процента. Продажбите на хита "Linger" на The Cranberries пък са се увеличили с над 35 процента. 

Известните, които починаха през 2017 г. (ГАЛЕРИЯ)

2016 г. започна и свършва със смърт на легендарни музиканти (ВИДЕО+СНИМКИ)

Лондон скърби за Дейвид Бауи (ВИДЕО и СНИМКИ)

Легендарният щангист и шампион Наим Сюлейманоглу почина

Отиде си ТВ водещият Роро Кавалджиев

Бившият здравен министър Евгений Желев загина в катастрофа

Отиде си легендата на поп музиката Джордж Майкъл (ВИДЕО+СНИМКИ)

Почина джаз легендата Ал Жеро (ВИДЕО)

Принс не бил спал 154 часа преди смъртта си (СНИМКИ)

Почина легендата на рокендрола Фатс Домино

  Почина един от членовете на "Моторхед"

Франция се прощава с Джони Холидей (ВИДЕО)

Почина певицата Франс Гал

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.