Галена и ДесиСлава ще пеят за него

В началото на октомври месец 2018 шуменецът Николай Чолаков пострада при тежка автомобилна катастрофа край Девня. Вследствие на инцидента Ники е бил в медикаментозна кома и с декубитална рана на главата. На днешна дата 28-годишният мъж е в стабилно състояние, но лечението му продължава.

Лечението е преминало през няколко болници у нас и след това е изпратен в Турция. В момента младежът се възстановява в шуменска болница. Семейството му сподели, че таят надежда до дни да бъде изписан, като след това ще продължи домашно лечение с помощта на рехабилитатор, докато се подготви физически за предстояща операция.

Млад мъж от Шумен има нужда от помощ след катастрофа

"След катастрофата Ники е кожа и кости. Отслабна с над 40 килограма и в момента се възстановява. Трябва да качи килограми за два месеца и ще продължи с лечението. В турска клиника ни искат 35 000 евро, за да направят нова операция на шийните прешлени, която е наложаща се за здравето му", сподели Кръстинка Василева, лелята на Чолаков.

Семейството и приятелите му продължават да набират средства, за да се заплати операцията на шийните прешлени в чуждестранната клиника. В момента те организират благотворителен концерт в родния му Шумен на 2 април от 19 часа. Стана ясно, че участие в събитието ще вземат ДесиСлава и Галена, които са се съгласили да пеят без хонорари в помощ на пострадалия и семейството му.

Всеки, който иска и може да дари средства за лечението на Николай, може дари пари по банковата сметка, която е на името на майка му, негов законен попечител:

BIC: BPBIBGSF 

IBAN: BG23BPBI79461064082201 

Невена Василева Костадинова