Мейв Кенеди Маккийн била във водата, заедно с 8-годишния си син, който все още се издирва

Тялото на внучката на Робърт Ф. Кенеди, изчезнала преди дни при разходка с кану, е било открито, съобщава БГНЕС. 40-годишната Мейв Кенеди Маккийн и осемгодишният й син Гидиън изчезнаха в огромния залив Чесапийк в Мериленд. Детето все още не е намерено.

Намушкаха мъжа, осъден за убийството на Робърт Ф. Кенеди

Тялото на Маккийн е намерено на повече от две мили от разположения на брега дом на майка й Катлийн Кенеди Таунсенд, където семейството е отседнало, за да се изолира по време на епидемията от коронавирус.

Тя и Гидиън отишли с кану да извадят топка, паднала във водата, цитират медиите роднини и полиция. Изглежда тогава са били пометени от силни течения и ветрове. 

68-годишната Катлийн Таунсенд е дъщерята на Робърт Ф. Кенеди, генерален прокурор на САЩ в администрацията на брат му Робърт Ф. Кенеди. Той беше убит през 1968 г., докато участваше в предизборна кампания за президент, пет години след смъртта на брат си.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП