Италианската преса публикува първа снимка на 83-годишния бивш премиер с 30-годишната депутатка от "Форца Италия"

Италианската преса публикува първа снимка на 83-годишния Силвио Берлускони с новата му 30-годишна приятелка. Кадърът излиза само седмица след като се появиха фотографии на бившата му изгора, която целува известна певица, предаде БТА.

Седмичното издание "Ки", собственост на пресгрупата на милиардера, пусна "ексклузивно" снимка на бившия премиер, който по време на почивка във вилата си "Чертоза", Сардиния, се разхожда ръка за ръка с Марта Фашина, която е с 53 години по-млада.

Берлускони се раздели с Франческа Паскале, хванаха го с по-млада (СНИМКИ)

Облечена с дълга небесносиня рокля, младата жена - бивша манекенка и настояща депутатка от "Форца Италия", и Берлускони, са посетили свой приятел на яхтата му, според същото издание.

През март "Форца Италия", политическата партия на Силвио Берлускони, съобщи официално за връзката му с младата активистка Марта Фашина.

Новата приятелка на Берлускони си татуира неговите инициали

В направено тогава изявление беше посочено, че два пъти разведеният Силвио Берлускони и Франческа Паскале, негова спътница в живота от 12 години, са се разделили, но ще запазят приятелството и добрите си отношения.

На 5 август друго седмично издание, "Оджи", публикува "ексклузивни" снимки на бившата на Берлускони, 35-годишната Франческа Паскале, на които тя прегръща 55-годишната Паола Турки, известна италианска певица. Двете дами, носещи сини бански костюми, си разменят целувки и ласки на борда на яхта - неоспоримо доказателство за "специалното им приятелство".

Според сп. "Месаджеро", снимката на Силвио Берлускони с новата му любима е в отговор на фотографиите на бившата му изгора, тиражирани масово от италианската преса. По този начин Берлускони иска да покаже, че "вече е забравил Паскале благодарение на блондинката Марта". 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.