Бившият губернатор на Калифорния публикува ваксинирането си в Twitter

Актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер е бил имунизиран с първа доза от ваксина срещу COVID-19, информира БТА.

Холивудската звезда публикува видео в Twitter, на което се вижда, че е седнал в автомобил във ваксинационен център на стадиона "Доджърс" в Лос Анджелис, преди да се ваксинира.

Бившият губернатор на Калифорния написа в Twitter: "Днес бе добър ден. Никога досега не съм бил толкова щастлив, докато чакам на опашка. Ако подлежите на имунизация, присъединете се към мен и се запишете за ваксина. Елате с мен, ако искате да живеете".

Републиканецът Шварценегер бе губернатор на щата Калифорния от 2003 г. до 2011 г.

Как се казва внучката на Арнолд Шварценегер?

Миналото лято той засне клип с четирима от предшествениците и наследниците си на този пост, в което призоваха да се носят защитни маски. "Като носите маска, защитавате хората около себе си. В това няма политика, няма слабост", каза бившият бодибилдър. 

Приходите от холивудските филми са се сринали с 80% през 2020 г. (ВИДЕО)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.