Медицински епипи проверяват канавките за още ранени

Един загинал и четирима тежко пострадали при катастрофа на пътя Русе - Силистра след Сливо поле. Ударили са се микробус и лек автомобил, съобщи кореспондентът на NOVA  в Русе. Сигнал за произшествието е подаден тази вечер в 21:06 часа.  Три линейки са реагирали и са тръгнали към мястото на пътния инцидент. Пострадалите са откарани в една от болниците в Русе. Издирва се още един ранен в храстите край пътя. 

Две деца и баща им загинаха при тежка катастрофа в Айтос (ВИДЕО+СНИМКИ)

Според първоначалната информация катастрофата е станала на около 2 км преди разклона за село Бабово, съобщават от полицията. На местопроизшествието работят екипи на полицията и пожарната, както и от ЦСМП. 

Катастрофата затвори пътя и в двете посоки, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Движението се осъществява по обходен маршрут Русе - Сливо поле - Ряхово - Бабово - Силистра и обратно. Трафикът се регулира от "Пътна полиция".

 

 

Снимка: Наталия Йорданова, NOVA

Предстои извършване на оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група и изясняване на причините и обстоятелствата, довели до възникване на ПТП-то.