Впечатленията на Кака Лара след излизането си от VIP Brother

  Вчера станахме свидетели на първите двойни елиминации в юбилейния десети сезон на реалити формата. Лара Златарева и Жана Бергендорф събраха най-малък процент от зрителския вот и бяха едновременно изгонени от Зведния си дом.

Водещата на "Милион и едно желания" сподели пред Мирослава Иванова и Деян Веселинов, че престоят в Къщата й е бил изключително забавен и ако можеше би се върнала отново при Съквартирантите.

Златарева заяви, че естествено й липсвал животът навън, както и най-близките й хора, но пък би дала всичко за купонът и забавленията в луксозния дом.

Звездната тв водеща разкри и детайли около живота в Къщата на най-харесвания от зрителите Съквартирант - скандалната Миглена Ангелова.

Каката от родния тв ефир е щастлива, че е създала силни приятелства в Къщата в лицето на Ирина, Торнев и Ути, с които са станали изключително близки.

Лара коментира и поведението си на неприязъм към чалгата и разделянето на лагерите "интелектуалци" и "чалгаджии" в Къщата.

На въпроса кой ще спечели формата, Кака Лара заяви, че след вчерашния вот, на който симпатиите на зрителите спечели Миглена я е довело до силно объркване, но се надява това да са нейните фаворити - Ирина и Христо.

Лара разкри и някои подробности около живота в Къщата на най-коментираната напоследък певица - Жана Бергендорф. Според нея, талантливата поп звездата се стреми към промяна, но като че ли все още не е напълно готова.

Утре очаквайте интервюто на бунтарката на Къщата - Жана.