Притежателите на национални кредитни карти Транскарт вече могат да плащат стоки и услуги в цялата мрежа от ПОС терминали, обслужвана от оператора БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ АД, както и да теглят пари в брой от всички банкомати в България...

Притежателите на национални кредитни карти Транскарт вече могат да плащат стоки и услуги в цялата мрежа от ПОС терминали, обслужвана от оператора БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ АД, както и да теглят пари в брой от всички банкомати в България.

 

За да ползват веднага разширените възможности за плащане на ПОС терминали, картодържателите с национални кредитни карти Транскарт, издадени до 21 март 2011 година, трябва да подадат заявление до Транскарт Файненшъл Сървисис ЕАД за замяна на притежаваните от тях стари кредитни карти с нови.

 

Замяната на картите е безплатна за клиентите. Старите кредитни карти на клиентите, които не подадат писмено заявление, ще бъдат заменени с нови при изтичане срока на валидност на старата карта.

 

Разширяването на възможностите за плащане с националните кредитни карти Транскарт няма да доведе до повишаване на лихвите и таксите по тях. Ще се запази и уникалното предимство на тези карти – отстъпките при пазаруване в редица търговски обекти в България, които достигат до 10% от цената на стоката или услугата.

 

Освен националните кредитни карти, Транскарт Файненшъл Сървисис издава два вида международни кредитни карти с марките Транскарт MasterCard и Транскарт JCB, както и международни платежни карти без кредит с марката trans.pay MasterCard.

 

Плащането на стоки и услуги в България, чужбина и интернет, включително и на сметките за комунални услуги, с всички карти, издадени от Транскарт Файненшъл Сървисис, е без такси за клиентите.