Не се колебайте, парти уикендът с много, много танцуване е ясен. Приятно!

След толкова много фестивални вълнения е време за малко лятна софийска клубна атмосфера. Особено този уикенд. Точно преди старта на лятната ваканция клуб "Ялта" е направил доста добра парти програма.

Първо е посрещането на July morning, a от клуба предлагат добър начин да го направите в случай, че не сте сред щастливците на морския бряг. С много Pleasure Vibes, забъркани от Juan Alvarez и George, ще можете да прегърнете слънцето направо от градината на "Ялта", а в петъчната вечер забавата продължава с една от звездите на Demo Entertainment – Nick Ko.

Събота определено ни е най-любима. Тогава ще се състои последното за сезона парти от трилогията BLAME, като този път организаторите от Elevate са избрали за тема на събитието - Remember The Future. Музикалното предизвикателство ще започне в 23.00 часа с 8-часов сет на Liubo Ursiny, а с изгрева на слънцето феновете ще се пренесе в градината на клуба за поредното запомнящо се афтър парти. И това не е всичко. На 9-ти юли гостува абсолютната хип-хоп легенда Grandmaster Flash - безспорен майстор на винила и скречовете. Обещават ни, че е подготвил за гостуването си в клуба ритмичен микс от хип-хоп и drum&bass звучене.

Ако и това не ви стигне, на 15 юли по случай рождения ден на радио NOVA ще посрещнем любимецът на българските фенове Roger Sanchez. Именно с неговото гостуване "Ялта" ще закрие сезона в София и ще подгрее феновете за поредицата мега събития на Слънчев бряг - Solar Summer Festival 2011.

Така че, не се колебайте, парти уикендът с много, много танцуване е ясен. Приятно!

 

Автор: Миалена Халваджийска