Концертът е на 14 август на стадион "Васил Левски", цените ще са по-ниски от тези за Мадона

Лейди Гага идва в София на 14 август за "чудовищен" концерт на стадион "Васил Левски", потвърдиха офциално от София Мюзик Ентерпрайсис. Мега звездата и петкратна носителка на наградата Грами избра столицата ни за старт на Европейското си турне, по време на което ще представи уникално шоу, създадено специално за него.

От София Мюзик Ентерпрайсис са постигнали споразумение с Български футболен съюз (БФС) и контролата на националите с Кипър ще бъде преместена.

 

Подгряващата група по време на турнето на Лейди Гага ще бъде британската рок банда The Darkness. Те са перспективна, свежа рок банда, която е на път да се изстреля в стратосферата през 2012.

Освен тях ще имаме възможността да чуем и DJ Lady Starlight. Тя е рокенрол DJ, моден стилист и го-го танцьорка.


Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона.

Те ще бъдат обособени на три правостоящи зони пред сцената, върху специално покрития терен и на четири седящи зони в секторите А, Б и В. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория.

 

Билетите за концерта на Лейди Гага ще бъдат на цени от 70 до 200 лева. Продажбата на билетите стартира на 27 април.