...или пригответе се за романтични настроения преди Великденските празници...

Сватбен марш звучи през цялата седмица между 9-ти и 15-ти април в ефира на КиноНова. Причината за това са седем хитови заглавия, в които ще сме по следите на г-н/г-жа Идеален, а в търсенето си ще се забъркваме в поредица от комични и романтични ситуации.

 

Днес, сряда - 11-ти април,  романтичният „Любов, сватба и брак" ще докаже, че случайната среща с бившия годеник, привличането на противоположностите и прерастването на силната неприязън в още по-силна любов е истинско предизвикателство. Манди Мур пък ще влезе в ролята на брачен медиатор, и то не на кого да е, а на собствените си родители.

 

Стив Мартин е „Бащата на булката" в четвъртък, когато ще се убедим, че покрай цялата сватбена суматоха бащата често е този, който страда най-много. Класическо е заглавието и в последния работен ден„Дневникът на Бриджит Джоунс". Зрителите ще видят симпатично непохватната Рене Зелуегър (отличена с Оскар за тази своя роля) и нейните катастрофални опити да намери идеалната половинка.

 

Уикендът е запазен за големия Робърт Де Ниро и ролята му на обсебващ баща и още по-кошмарен свекър в комедиите „Запознай се с нашите" и продължението „Запознай се с вашите". За превъплъщението си като бивш агент на ЦРУ актьорът е номиниран за „Златен глобус" за главна мъжка роля. Заглавието ще бъде логически завършек на седмицата, напомняйки, че преди сватбата задължително трябва да опознаете и родителите.

 

Гледайте "Любов, сватба и брак" днес, сряда от 21:00 ч., "Бащата на булката" - в четвъртък от 21:00 ч.  "Дневникът на Бриджит Джоунс" - в петък от 21:00 ч. "Запознай се с нашите" - в събота от 21:00 ч. и "Запознай ме с вашите" - в неделя от 21:00 ч. само по КиноНова.