Домакиня на горещото морско събитие беше Гери Дончева...

Официално обявяваме код оранжево! Причината обаче не са нетърпимите жеги, а нагорещен морски купон. В ролята на домакиня влезе слънчевата Гери Дончева. Този път неин кавалер не бе силната й половинка Костас, а бизнесменът Николай Младжов. 

Лично от Гери научихме, че цялата идея дошла от желанието да си ушие оранжева рокля. Топ моделът върна жеста на Младжов като му подари специално поръчан пъзел, който сама е наредила.

Сред звездните гости се открои безупречният стил на Ирен Онтева. Компания й правеше приятелка, която съмнително много приличаше на нея. Жасмина Тошкова, както винаги бе подбрала, очертаващ перфектните й форми, тоалет. Ко-водещата на „Сделка или не" се отличи като една от най-елегантните дами на морската вечер.

За разлика от Ирен и Жасмина – Цвети Разложка не бе спазила задължителния оранжев дрес код, но пропускът бързо се поправи. С купонджийската програма професионално се заеха ди джей Соло и новата вокалистка на „Дийп зон" – Надя. Безспорно певицата е надарена с гласови данни, но стана по-известна покрай голите си фотосесии.

Заслужено най-много стайлинг точки обраха Румънеца и Енчев. И преди да си помислим, че тотално са се объркали, блясвайки с бели костюми на оранжево парти – рапърите побързаха да включат светещи лампички, предварително настроени на точния нюанс. Към дуета се присъедини Мариета и хитът „Пак на море" озвучи слънчевия бряг. Изцяло снежният  й тоалет бе в страхотен синхрон с лачените високи обувки.

По време на събитието светският елит се запозна с последните трендове при банските за лято 2012. Ревюта също спази задължителната портокалова стилистика. Финалът бе запазен за дефиле на летни булчински рокли. 

След като началото на първото по рода си оранжево парти бе поставени с царствена заря, кулминацията дойде с пускането на фенери! А на нас ни остава да гадаем – в какъв ли цвят ще бъде решено следващото тържество?