Точно си мислехме, че вече няма с какво да ни учуди, а скандалната певица поднася нова порция откровения...

Емануела не се срамува да си признае, че харчи цялата заплата на любимия си с една цел – просто да се успокои. Точно си мислехме, че вече няма с какво да ни учуди, а скандалната певица поднася нова порция откровения.

Във видеото „Ром-пом-пом” ще й се насладите в цели четири, коренно различни визии: брюнетка, блондинка, чернокожа и гологлава. В последната такава тя наподобява извънземно – а коя от ролите й отива най-много, ще решите сами.

От друга страна любопитен факт е, че първоначално композиторът Мартин Биолчев е написал музиката за руска песен. Парчето не се приело особено радушно на съветския  пазар, но това не отказало Биолчев да направи българска версия.

На родния шоу небосклон песента вече се радва на фенове и главната причина е именно Емануела. Концепцията за клипа е на самата певица. Идеята е, че мъжете с прекалено високо самочувствие трябва да са особено внимателни с дами като нея. Както самата тя признава – винаги е готова да създаде неприятности и на най-безпроблемните господа.

Екипът, начело с режисьора Деан Миличевич, стига по-далеч в провокациите и я преобразяват като афро-американка. Нито една фолк дива не се бе сетила за подобна трансформация. Днес стремежът за красота на изпълнителите е изместен от устремено желание да са новатори, дори гледката да не е задължително лицеприятна.  Без значение как се приеме клипа от публиката, със сигурност сингълът „Ром-пом-пом” ще озвучи летните фолк дискотеки!