Според гледали записа се вижда как двете момчета са блудствали с момичето с пръчка

Фрапиращ случай на сексуално насилие е установен между деца. Две момчета на 10 и 12 години блудствали с 11-годишно момиче.
 
Бруталната сцена се разиграла в изоставена сграда в разградското село Каменар. Тя била заснета с мобилен телефон от 8-годишно момче, което показало видеоклипа на съучениците си.
 
Блудството било извършено още на 6 октомври. Бабата на момичето се оплакала на кварталния на 13 октомври по време на мач от селската футболна лига.

Четирите деца учат в средищното училище в село Гороцвет. Най-голямото е от Разград, а останалите три са от Каменар. Техните близки отказаха коментар. Другите възрастни, с които екипът на Новините на Нова разговаря, отрекоха да знаят нещо.

Заснетия клип момчетата показвали на връстниците си в селото. Гледали го тийнейджъри разказаха, че на него се вижда как двете по-големи момчета са блудствали с момичето с пръчка.

Накрая мълвата за скандалните кадри стигнала и до семейството на момичето. Самата потърпевша не се е оплакала нито на учители, нито в семейството си, вероятно от страх и срам.  

С четиримата ученици вече работят инспектори на детска педагогическа стая.

Репортер: Любомир Илиев