Песента "Could Have Been Love” има всички данни да върне славата на групата

След като Стивън Тайлър от Aerosmith претърпя нервен срив, вече е във форма. Вокалистът на бандата написа ново любовно парче и "Could Have Been Love” има всички данни да завърне славата на групата.


В последните няколко години рок звездата бе зарязал Aerosmith. Фронтменът често можеше да бъде видян в ролята на жури в музикално риалити.


Миналата година излезе и автобиографията му, която мигновено стана бестселър. В книгата не са спестени истините за пороците, през които са преминали момчетата по време на лудите им турнета.


В последно време Стивън Тайлър бе в открита война с останалите от Aerosmith. Те дори заплашиха, че ще си вземат нов вокалист. Добре, че не се стигна до там. Тайлър се е стегнал и пише новото парче с идеята да повтори славата на мега хитовете им от миналото "Crazy” и "Crying”.


За съжаление, на семейство Тайлър не им върви в любовта. Дъщерята на Стивън – Лив Тейлър се разведе с бащата на двете си деца. Баща й също се раздели с втората си съпруга, посещаваше клиника за рехабилитация, призна, че е болен от хепатит C и претърпя операция на гърлото. Сривът му бе наистина тотален.


В "Could Have Been Love” прави впечатление, че Стивън Тайлър се е стегнал и вече изглежда перфектно. Започва нова ера за култовите Aerosmith.