Те бяха първите изпълнители, които използваха най-новите технологии в НДК „3D mapping”

Повелителката на естрадата Маргарита Хранова бе специален гост на концерта на дует "Ритон". Здравко и Катя отпразнуваха своя 35-годишен юбилей с богата шоу програма, която изпълни сърцата на зрителите в Зала 1 на НДК.


В Двореца на културата за първи път бе изградена уникална по рода си сценография, по-известна като "3D mapping". Дует "Ритон" бяха първите родни изпълнители, които използваха с най-новите технологии за сценична визуализация.


Концертът отбеляза и излизането на новия им албум, който бе предшестван от национално турне в летните театри на страната. Сред колегите им забелязахме и лъчезарната Йорданка Христова.


Руският фен клуб на Катя и Здравко пристигна специално от Москва, за да присъстват на дългоочаквания спектакъл. Певците изненадаха почитателите си с бляскави сценични тоалети.  


Двамата откриха шоуто хванати за ръка. Оставяйки вярна на стила си, Катя бе заложила на ботуши над коляното и ефектни аксесоари за коса.


Най-запалените почитатели на дует "Ритон" чуха големите им хитове, които поколения българи припяват в продължение на 35 години.