Екипът на NovaNews.bg направи селекция на някои от по-добрите предложения...

На 8 декември решилите да останат в София – независимо дали празнуващи студенти или завършили абсолвенти, но настроени за парти, ще бъдат изправени пред нелек избор къде да прекарат вечерта. А тя се очертава да бъде изключително интересна и изпълнена с качествена музика. Екипът на NovaNews.bg направи малка селекция, за да направи решението една идея по-лесно.

Първото предложение идва от клубната поредица Reel Feel, която e подготвила първата общата визита у нас на британската сензация Toddla T и фънк дуото Boca 45 и DJ Format. Всеки, който иска да послуша комбинация от грайм, реге, бас и хип-хоп, примесен със стар фънк – мястото е Sofia Live Club.

Второто предложение за вечерта на 8 декември идва от клуб Ялта, които ще разчитат за доброто настроение на почитателите на електронната музика да се погрижи не кой да е, а Sandy Rivera. Нюйоркската легенда с пуерторикански корени идва поне по веднъж в годината у нас, като представя най-доброто от хаус музиката, собствената му продукция и ремикси на известни артисти, сред които Everything But The Girl, Moby и Fedde Le Grand. Предвид това до каква еуфория докарва публиката, със сигурност и това парти няма да е за изпускане.

Последното ни трето предложение със сигурност не трябва да бъде подценявано, защото със сигурност не е по-маловажно от останалите. Става въпрос за партито, с което официално ще бъде закрит Фестивалът за изкуство в публично пространство „Западен парк“. Два склада на спедиторската фирма „Деспред“ ще се превърнат в клуб, който ще приюти български и чуждестранни диджеи и артисти. От музикалната платфрома Djbook са поканили едни от най-актуалните имена в света на електро-поп музиката. Партито ще бъде на две сцени. Специален гост на вечерта на голямата сцена ще бъде белгийското диско откритие Villa. Партито е с безплатен вход.

Ако пък решите да си останете вкъщи и съботната вечер да я прекарате по-кротко, през деня театър-лаборатория „Алма Алтер” предлага за 11-та поредна година „Любовни бракове”. На специална и неформална церемония всеки може да потвърди любовта си към своя любим човек, животно, идея, предмет. Любовните съюзи ще се сключват от 10 до 18 часа в залата на театър-лабораторията в сградата на Софийския университет.

Автор: Миалена Халваджийска