И двете изпълнителки пеят винаги на живо

Дженифър Лопес, която съвсем наскоро изнесе концерт в София, доказа, че славата й на огнена жена не е никак случайна. Риана пък преди броени дни направи шоу в Берлин, което бе третото по ред от проекта „Седем спектакъла в седем държави за седем дни”.

 
Първа разлика между двете поп принцеси е в подгряващите групи и точността им. В шоуто на Риана нямаше нито един погряващ изпълнител. На всичкото отгоре изпълнителката закъсня повече от три часа, карайки препълнената с германци зала да я чака.
 
Излизайки на сцената, барбадоската дива се извини, но така и не сподели причината за закъснението си.
 
Втората разлика между Лопес и Риана е в пеенето на живо. И двете диви не правят компромис в това отношение, нито си позволяват плейбек, но разлика все пак има. Докато Риана се уповава на беквокалистките си и учудващо рядко се включва в песента, то Джей Ло не само пее през повечето време, но и танцува, наравно с танцьорите. Все пак първата й публична поява в медиите бе именно като танцьорка в клип на Джанет Джексън.
 
Риана се раздава само в клиповете, а на сцената не флиртува с феновете. Сценичните й костюми по никакъв начин не се различават от ежедневните. В клиповете си е изключително цветна и идейна, но явно мащаба на турнето не позволява да се развихри в модно отношение.
 
Не трябва да подценяваме и разликата в годините. Риана и Джей Ло имат коренно различен вкус към дрехите, което е напълно обяснимо. Двете диви обаче си приличат по пищната фигура.