Водещият обеща да е три пъти по-подготвен от гостите си

„Надявам се, че след предаването България ще говори за „България говори”. Това каза в специално интервю за NovaNews.bg Константин Вълков, водещ на новото предаване по Нова ТВ и програмен директор на Дарик радио.

 

В него ще се говори за всичко, което вълнува хората като на темите ще се гледа и от по-различен ъгъл. „Надявам се да бъдем по-интересни, любопитни и забавни”, каза Вълков.

 

„Ще се опитаме, чрез различните гости и различното мнение по темите, да добавим още един щрих към обясненията защо, как, по каква причина се случват нещата тук и по света”, уточни водещият.

 

Предаването ще акцентира предимно върху гостите. „Ще се надяваме те да бъдат умни и интересни хора, които, като застанеш пред телевизора, да не ти позволят да станеш”, надява се Вълков.

 

На въпрос какъв ще е стилът на предаването, той отговори, че „ако политиката е нещо строго, с вратовръзка”, те ще се опитат да откопчаят едно или две копчета. „Но за да ги откопчаеш, да изглеждаш непретенциозно и непринудено, трябва да си три пъти по-подготвен. Мога да обещая, че ще бъда три пъти по-подготвен и дано да бъда непретенциозен”, каза той.

 

Цялото интервю с Косьо Вълков гледайте във видеото.

 

Автор: Виолета Иванова