В Деня на любовта вижте кой ще спечели сърцата на ромите в „Шатра”

Денди и Маги Желязкова продължават и днес да се борят за любовта на ромското семейство Братанови.

Дали името на Любомир Милчев (Денди) ще му помогне да накара ромите да се влюбят в него, както успя да направи певецът Любо миналата седмица, предстои да разберем тази вечер.

Иван Ласкин пък яхна метлата в семейство Братанови, което доведе до изгонването му в сряда. Ласкин беше определен като „добър човек, но избухлива и моментна личност”. Самият той обясни, че вкъщи е по-тих от муха без крилца. За престоя си във фамилия Братанови, той сподели: „Намерих интересни приятели. Обикновено съм бил отдръпнат от ромското общество поради славата му.“

Днес на Маги и Денди им предстои трудната задача да покажат кой е по-адаптивен, харизматичен и с по-добри търговски умения.

След закуска с мекици-алангле, изискано приготвени от Денди, сияещ в костюм и с подходяща вратовръзка, звездите ще трябва да се захванат с дневните задачи.

Маги ще се изправи пред предизвикателството да защити фамилията си Желязкова, като продава в железария на Женския пазар. След първоначалното си объркване между патрон на брава и катинар, тя ще вземе нещата в свои ръце като същинска Желязна лейди.

 

След като вчера Денди се справи блестящо като помагач в „Чистотата“ и заснежените улици на село Лесново заблестяха като сребро, днес ще раздава флаери и ще разпространява здравна информация в квартала. След изпълнението на тази задача, писателят с деликатна душа, специализирал по време на доктората си в Бохум и Хайделберг, ще сподели, че се е чувствал като в епизод на „Клетниците“.

Междувременно, ромската фамилия е доста впечатлена от поведението на Денди. Баба Атидже го нарича „веселяка с модерните работи”. Той самият не спира да се удивлява на собствената си адаптивност. Бързо изоставя сребърните си прибори и се приобщава към своите домакини.

В крайна сметка, тежката дума на баба Атидже ще надделее. Но дали в полза на ексентричния аристократ, или на лъчезарната телевизионна водеща Маги, ще стане ясно тази вечер.

Следващата седмица в „Шатра“ новата звездна тройка ще е в състав - Златка Димитрова, Найден Найденов-Нед и певецът Дичо Христов, които ще отидат на гости в семейство Стоянови  в ромската махала в Петрич.