Този петък зрителите могат да се включат за последно в Нощта на наградите

Яна Георгиева e името на победителя, който спечели двоен ВИП пропуск за LIVE изданията на спектакъла на сезона – Dancing Stars. Taка Яна ще може да следи отблизо какво се случва със звездите на сцената на Dancing Stars – оттук чак до края на сезона.


Понеделник вечер беше обявена за Нощта на наградите в предаването, като цели 600 фенове се включиха в играта във Фейсбук страницата на шоуто - https://www.facebook.com/DancingStarsBulgaria. Късметът обаче се оказа на страната на Яна Георгиева, чието име беше изтеглено в томболата.


Всички, които не са успели да се включат в Нощта на наградите в Dancing Stars в първия ден от тази седмица, имат още един последен шанс да го направят – този петък, точно в 20.00 ч., когато още един зрител ще спечели правото да бъде почетен гост на живите предавания. 


Втората и последна по ред Нощ на наградите ще се проведе в петък, 29 март, на фен страницата на предаването - https://www.facebook.com/DancingStarsBulgaria.


За да се включат в Нощта на наградите, феновете на Dancing Stars ще трябва да отговорят поне на един от трите въпроса на страницата във Facebook. Своя отговор трябва да напишат като коментар в NovaNews.bg, където ще бъде публикуван и самият въпрос. Победителят ще бъде избран чрез томбола, която ще се тегли на следващия ден.