Едно пътуване ще свърши добра работа, твърдят експертите

Как да върнем еуфорията от началото на дълга връзка, онова сладко желание от началото, когато искате да прекарвате цялото си свободно време заедно. Съвети по въпроса дават специалисти, цитирани от БГНЕС.

 

Постепенно партньорите започват да градят комфорт за себе си. Прекарват повече време в учене и работа и вече не е толкова жизненоважно и приятно да са до близкия всяка минута. Разбира се, не става дума за мързел и егоизъм, с които всяка връзка е обречена на провал. Необходимо е дори след години съвместен живот да се грижите един за друг и да си обръщате внимание.

 

Едно пътуване ще свърши добра работа, твърдят експертите. Заложете на златните плажове в някой топъл курорт. С времето със сигурност имате нужда от активни развлечения, които да насищат отношенията ви и да вдъхнат нов живот на старите чувства.

 

Интересна идея е доброволчеството. Заедно можете да набирате средства за добра кауза като да помагате на сираци или да търсите подслон за бездомни животни. Тези дейности ще ви помогнат да се сближите и в същото време ще ви накарат да се почувствате полезни за някого.

 

Екстремните спортове са друго занимание, което налива адреналин в любовта ви. Те оставят ярки спомени и ви затрупват с емоции. Можете да организирате палатки в гората с група приятели и да се откъснете за малко от скучното ви жилище.