В памет на Чочо Попйорданов днес ще бъде излъчено повторение на епизода с участието на актьора

Три предавания на Нова ТВ ще се срещнат в ефира утре, 7 май, точно в 20.00 ч. „На кафе” и „Сделка или не” ще гостуват на „Стани богат”. В студиото Ники Кънчев ще посрещне тандема Деляна Маринова-Джуджи и Румен Луканов

 

Освен че ще приложат успешна стратегия и ще стигнат до сериозна сума, двамата ще разкажат и доста интересни истории. Ще разберем, че филмът „Фанфан Лалето” вдъхновява Джуджи да посвети 20 години от живота си на фехтовката, Франк Синатра пък вдъхновява Румен Луканов да кръсти единия от синовете си именно на световноизвестния изпълнител.

 

Двамата ще признаят и какви любопитни професии са имали преди да бъдат открити за телевизията. Най-странната професия на Джуджи е била стюардеса, а Румен е разнасял въглища и е бил управител на сграда. Какви още истории ще разкажат, каква достойна постъпка ще извършат в името на благородната кауза и как накрая „Стани богат” ще играят не само те двамата, но и самият Ники Кънчев – отговорите във вторник, точно в 20.00 ч. по Нова ТВ.

 

Втората двойка, която ще се хвърли в дълбоките води на „Стани богат”, ще бъде в състав най-успешният ни плувец и министър на спорта Петър Стойчев и спортният коментатор на Нова ТВ Георги Драгоев. Какво обединява двама души, които са от двете страни на един медал, каква е мотивацията на един спортист да заеме политически пост и как спортен въпрос може да се окаже препъни-камък дори за две утвърдени имена в областта на спорта?

 

В памет на Чочо Попйорданов в понеделник от 16.10 ч. (на мястото на филма „Моята супер бивша”) Нова ТВ ще излъчи епизода на „Стани богат” с участието на актьора и Глория. 

 


Благотворителен сезон на „Стани богат”

 

Тази година сезонът на „Стани богат” е благотворителен и е посветен на най-голямата социална инициатива на Нова ТВ за деца в неравностойно положение с изявен спортен талант – програмата „Стани шампион”. Нейното начало е поставено през 2010 г., когато именно в студиото на Ники Кънчев известни личности събират сумата от 265 000 лева. От тогава до днес повече от 60 деца, лишени от родителски грижи в цялата страна, са станали част от програмата. 

 

Със събраните от този сезон средства още малки таланти ще се присъединят към стипендиантската програма „Стани шампион” и ще получат възможност да се развиват в областта на спорта и да се стремят към бъдещи шампионски титли.