Саня Армутлиева в „Здравей, България”

„Има много силни участници тази година, както и предишната. И в отбора на Заки, и в отбора на Любо има силни претенденти. Но X Factor трябва да бъде спечелен от човек, който наистина има шанс да стане звукозаписен артист с концертна дейност. Някой, който има шанс да продължи в полето на музиката, да даде нов шанс на българската музика, да стане нейното ново лице, да може да я дръпне напред”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” Саня Армутлиева, съдия в X Factor. Тя коментира и участниците в музикалното шоу.

„Мартин е този, който ме изненадва със скоростта, с която се променя във формата”, обясни Саня и го определи като един от най-работливите участници. За Иван пък каза, че е принуден „да преодолява себе си, да се преоткрива”.

Армутлиева коментира и кампанията всеки петък на бул. „Витоша” да звучи приятна музика за разхождащите се хора. „Има едно обединение на всички артисти и музикални продуценти в България. Стартирахме много симпатична кампания „Силата на музиката”, която е важна за цялата музикална индустрия и за средата, в която тя функционира”, поясни Саня.

Целия разговор гледайте във видеото.