Кой ще бъде победителят - гледайте тази вечер по Нова ТВ

Дългоочакваният финал на VIP Brother 2013 е тази вечер от 20:00 ч. по Нова ТВ. Олимпийката Станка Златева, бизнес дамата Ваня Червенкова, фолк-изпълнителката Лияна, топмоделът Мариян Кюрпанов и стратегът на Къщата Пламен Медаров ще дадат всичко от себе си, за да спечелят подкрепата на своите фенове. Само един  от финалната петорка ще грабне титлата „Любима звезда на България“. 

През последните два месеца Съквартирантите минаха през серия трудни предизвикателства.  В събота вечер, на финала на най-успешния сезон, те ще трябва за последен път да докажат, че са способни на всичко в името на победата. Всеки един от финалистите ще трябва да излезе на сцената на VIP Brother 2013 и да изпълни песен пред гостите в студиото и зрителите на Нова ТВ. 

За да бъде съревнованието честно, всеки Съквартирант ще си партнира със звезда от българската музикална сцена. Пламен, в компанията на Лео и Играта, ще изпълни едноименния хит "4D". На Мариан ще се падне удоволствието да си партнира с българската поп икона Мария Илиева. За първи път ексклузивно на финала на VIP Brother 2013 те ще изпълнят дебютен ремикс на песента "Играя стилно". Лияна ще се впусне във фолклорно приключение с колежката си ДесиСлава - двете ще слеят гласовете си в изпълнение на българска народна песен. Какви ще бъдат предизвикателствата на финала за останалите звезди и какво сценично изпълнение ще покажат те, зрителите ще видят тази вечер. 

Гости в последното лайв издание за сезона ще бъдат президентът на Федерацията по художествена гимнастика - Илиана Раева, певецът Константин, социологът Мира Радева, продуцентът Маги Халваджиян и политикът Павел Чернев.  

Кой ще бъде победителят на сезона и ще грабне титлата VIP Brother 2013 предстои да разберем от финала на риалитито тази вечер от 20:00 ч. само в ефира на Нова ТВ.

Вижте трейлъра за финалната вечер във видеото.