„Златното момиче“ на България спечели VIP Brother 2013

Станка Златева бе избрана от зрителите на Нова ТВ за победител в най-успешния и емоционален сезон на VIP Brother досега. След цели два месеца, изпълнени с много незабравими и неописуеми емоции, през изминалата вечер България избра своята любима звезда.

Позитивна и доброжелателна по време на целия сезон, Станка не изневери на себе си, след като излезе от Къщата.

„За мен беше чест, че се запознах с хора с толкова големи сърца!“, бяха първите думи на победителя във VIP Brother 2013.

„Когато човек обича всички, както Станка, той може да направи всичко!“, сподели музикантът Любо Киров възхищението си към шампионката.

Любо и Станка изпълниха в дует песен по време на финалния лайв на шоуто, който премина като съвместен  концерт на Съквартирантите с  известни певци и музиканти .

На втора и трета позиция зрителите класираха моделът Мариан Кюрпанов и бизнес дамата Ваня Червенкова. Лияна напусна първа Къщата по време на шоуто и като пети финалист бе изпратена на ръце от Мариан. Веднага след нея риалитито приключи и за Пламен Медаров, който бе силно изненадан от четвъртото си място.

Любимата звезда на България - Станка Златева и останалите Съквартиранти се събраха за последен път на сцената на VIP Brother 2013, за да ознаменуват бляскавия финал на „Сезонът на тайните“, пълен с незабравими емоции, много изненади и неочаквани моменти.