Първи номинации в Къщата от 20.00 ч. по Нова ТВ

Къщата на Big Brother All Stars 2013 ще се сдобие с още една звезда. Поп-фолк певицата Райна е дванадесетият Съквартирант на новия сезон и тази вечер тя ще изненада звездите с появата си по време на лайв изданието.  

Зрителите ще станат свидетели на първите номинациите на Big Brother All Stars 2013. Съквартирантите ще получат възможност да изразят своето отношение един към друг на живо в лайв студиото на предаването. Всеки от тях ще сподели своите впечатления от звездите и ще предложи участниците, които да напуснат Къщата, още в началото. 

Гости в студиото на Ники Кънчев ще са политологът Таня Буруджиева, телевизионната водеща Калина Крумова, журналистът Георги Неделчев и изпълнителят DJ Дамян. 

Само два дни след старта на формата Съквартирантите ще се впуснат в първата Номинационна игра - „Зашеметени мушички“. Звездите ще се разделят на два отбора, показвайки за първи път в Къщата пластичност, съобразителност и чувство за хумор. 

Как Съквартирантите ще посрещнат Райна и кои ще бъдат първите изправени пред номинации - зрителите ще видят тази вечер от 20.00 ч. само в ефира на Нова ТВ. 
  
Вижте трейлъра за новия епизод във видеото.